Star Selection Funds

Star Selection Funds 2016

Ziet u ook de bomen door het bos niet meer ?

Een van de belangrijkste stappen bij beleggen is de keuze van uw beleggingen nadat u uw verdeling tussen cash, obligaties en aandelen (asset allocatie) heeft bepaald.

Bij Fortuneo Bank heeft u online vrij de keuze uit een ruime aanbod aan beleggingsfondsen van meerdere beurshuizen en dit in allerhande beleggingsstrategieën. Met behulp van een zoekmotor kunnen klanten die naar een specifiek fonds op zoek zijn dit fonds terugvinden. Wij beseffen dat het niet evident is om een keuze te maken.

Fondsen in de kijker

 

Fortuneo Bank stelt u voor Star Selection Funds

Omdat wij u tijd willen besparen, hebben wij voor u de Star Selection Funds 2016 ontwikkeld. Dit is een lijst van de 15 beste fondsen in verschillende categorieën die geselecteerd zijn op basis van objectieve criteria.

Hoe inschrijven op een fonds uit de Star Selection Funds?

Selecteer nadien het door u gewenste fonds uit de onderstaande lijst en klik op de knop "aankopen".

  

Ontdek onze selectie hieronder

Ontdek de fondsselectie van Fortuneo Bank

 

Het is belangrijk het document Essentiële beleggersinformatie te raadplegen vooraleer te beleggen in een fonds. Dit document verschaft u essentiële beleggersinformatie aangaande dit fonds. De verstrekte informatie is bij wet voorgeschreven en is bedoeld om u meer inzicht te geven in de aard en de risico’s van beleggingen in dit fonds. Wij raden u aan deze informatie te lezen opdat u met kennis van zaken kunt beslissen of u al dan niet in dit fonds wenst te beleggen.

Fortuneo Bank wenst te benadrukken dat deze selectie in geen enkel geval beleggingsadvies inhoudt. U dient als klant steeds rekening te houden met uw beleggersprofiel en beoordelen of de belegging voor u geschikt is.

Fortuneo Bank is distributeur van fondsen.

Prestaties uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst.